Oldal kiválasztása

Digitalizálódhat a Sega Saturn kínálata?

Digitalizálódhat a Sega Saturn kínálata?
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sega Mega Drive és a Sega Dreamcast klasszikusainak digitális terjesztése után a japán játékóriás a Saturn sikercímeire is sort keríthet. Egyelőre gondolkodnak a lehetőségen.

Manapság számos Mega Drive játék érhető el digitális úton, legális formában, melyet a Dreamcast kiválóságok is követnek majd a sorban a PlayStation Network és az Xbox Live jóvoltából. A Dreamcast címek digitális úton való újra megjelentetéséért felelős Yosuke Okunari elárulta, hogy már gondolkodnak a Sega Saturn-kínálat legjavának digitalizálásán is, azaz, ha a döntés végül pozitív lesz, a PlayStation és a Nintendo 64 kortársának és egyben direkt riválisának legjobb címei is elérhetők lesznek a két említett digitális disztribúciós szupersztrádán keresztül.

 

 

A 16-Bites Mega Drive és a 128-Bites Dreamcast között elhelyezkedő láncszemet egyébként azért hagyták még ki a sorból, mert nyugaton a masina kevesek számára igazán ismert, így inkább a másik két, sikergépezet kiválóságait terjesztik először online a játékosok felé. Ha másért nem is, de olyan szenzációs, exkluzív címekért, mint a Sega Rally, a Nights Into Dreams, a Daytona USA, a Virtua Cop 2, a Virtua Fighter 2, vagy a Shinobi X már eleve megérné a retrózók számára.

Translate »