Oldal kiválasztása

Sony – Egyre biztosabbak a további kollekciók

Sony – Egyre biztosabbak a további kollekciók
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az E3 óta egyre gyakrabban bukkannak fel újabb HD kollekciókról szóló pletykák, így egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Sony további sikercímeket hoz el PS3-ra.

A szóbeszédek egy lehetséges Team ICO kollekcióról szólnak, azonban hivatalos megerősítést még mindig nem kaptunk, viszont Shuhei Yoshida, a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios egy nemrég tett kijelentése határozottan reményt csalhat az emberek arcára, ugyanis Yoshida szerint komolyan figyelnek a vásárlók igényeire, így a következő lehetséges kollekciók élén egyértelműen az  ICO valamint a Shadow of the Colossus áll.

 

Időközben az Insomniac Games is célkeresztbe került, a csapat állítólag a Ratchet & Clank sorozat HD-re felhúzott verzióját hozná el nekünk. A stúdió saját Twitter oldalán cáfolta a pletykákat, azonban azt megerősítették, részükről természetesen semmi akadálya, hogy elkészüljenek a modernizált verziók, minden támogatást megadnak a Sony-nak, ha erre sor kerül, de ennek a fejlesztésében ők biztosan nem fognak részt venni.

Translate »