Oldal kiválasztása

Need for Speed: Hot Pursuit – Részletek a multiról

Need for Speed: Hot Pursuit – Részletek a multiról
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

James Deverill és Doug McConkey, a Criterion két munkatársa az európai PlayStation Blognak nyilatkozott az E3-on leleplezett, novemberben bemutatkozó Need for Speed: Hot Pursuit többjátékos módjáról.

Deverill egyelőre nem részletezte, hogy milyen játékmódokkal fogunk találkozni az Európában november 19-én megjelenő Need for Speed: Hot Pursuitban, az viszont biztosra vehető, hogy összesen nyolcan versenghetünk majd a hatalmas, közel 100 mérföldnyi beautózható vidéken. A játékmódok mindegyikében kombinálható lesz a rendőrök és illegális versenyzők száma, így akár az is előfordulhat, hogy a macsak-egér játékban egyetlen egy versenyzőt kerget hét rendőrautó.

 

A Criterion munkatársai a NFS: Hot Pursuit közösségi szolgáltatásáról, az Autologról is ejtettek néhány szót. A funkció lényege, hogy a rajongókat minél közelebb hozzák egymáshoz, a játék automatikusan informálja a játékosokat barátaik állapotáról, helyzetéről, az események pedig a Facebookhoz hasonló rendszerben lesznek nyomon követhetők. A szolgáltatás elvileg interneten, és akár mobiltelefonunkon is elérhető lesz.

Translate »