Oldal kiválasztása

Djuice pályázati felhívások

Djuice pályázati felhívások
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Bulizz, fesztiválozz, dokumentálj és nézz szembe minél több kihívással! Legyél nyárfaló!

Tapasztalat, hogy minden fiatal nyár elején a fesztivál programfüzeteket böngészi és próbálja eldönteni, idén melyiket válassza, hol van a legtutibb program, mi fér bele a nyárra szánt költségkeretbe. A Balaton part legnagyobb szabad téri fesztiválja, a Balaton Sound? A legrégebbi múltra visszatekintő, szigorúan magyar fellépőket felsorakoztató EFOTT? A minden évben esős, de annál izgalmasabb és családiasabb VOLT? A nyár forróságában üdítőként ható Ozora? A világhírű Sziget? A Balaton felvidéken kis falvak közt megbúvó Művészetek Völgye? Hosszú a sor, és nehéz a választás. A djuice olyan fiatalokat keres, akik elég kreatívak és az összes felsorolt fesztiválon szeretnének résztvenni, méghozzá ingyen. A „Nyárfalók” programban a feladat mindössze annyi, hogy tudósítani kell a nyárról a világnak.
 
A djuice idén nyáron néhány szerencsés fiatalt elvisz a legnagyszerűbb fesztiválokra, cserébe pedig csak azt kéri, hogy a kiválasztásra kerülő 12 Nyárfaló mindenki mással is ossza meg nyári élményeit. Aki úgy érzi, hogy mindenkinél jobb a nyárfalásban, 2010. június 27-ig még jelentkezhet és ezt a nyarat tutira megemlegeti majd!
 
A casting még zajlik, első körben egy webkamerás feladatsort kell megoldani és jelentkezéssel együtt elküldeni a www.djuice.hu/nyarfalok oldalra. A második körben pedig egy élő válogató során szakértő zsűri dönti el, ki legyen az a 12 játékos, aki fergeteges hangulatban töltheti el a nyarat, és akikből 4 bevállalós csapat verbuválódik majd. A zsűritagok Schiwert Takács László, az RTL Klub főszerkesztője, Szabó Simon, filmrendező, színész, Gauland Ágnes, az MTV Networks executive producere és Biró Balázs, a djuice vezetője.
 
A játék 2 hónapon keresztül folyamatosan tart és a VOLT fesztivállal veszi kezdetét. Ezalatt az idő alatt a 4 csapat folyamatosan járja majd az országot és blogot vezetnek kalandjaikról, miközben folyamatosan őrült feladatokat kell teljesíteniük, amiket az otthon maradt olvasók találnak ki számukra. A szavazatok alapján minden hét végén feláll majd egy rangsor a csapatok között, a heti zsebpénz nagysága is ettől függ majd. A cél, hogy a csapat által vezetett blognak minél több támogatója legyen, mivel ez határozza meg a fesztiválszezon végén kiosztott főnyeremény összegét.
 
A játékosok feladata tehát egyszerű: „Bulizz, dokumentálj és nézz szembe minél több kihívással!”
 
„Légy Te a djuice odösösz szuperproduszere!”- nyári őrület a parton
 
Ha valaki érezte már úgy egy party után, hogy ennél még ő is tudott volna jobbat csinálni, ha valaki álmodozott már a haverjaival arról, hogy ha lenne rá pénzük, milyen fantasztikus fesztivált tudnának összehozni, annak érdemes pályázni. A djuice odösösz szuperproduszere 3 millió forintot, 30 000 Watt hangerőt és profi fénytechnikát kap, hogy megcsinálja agyament ötletét, és az történjen, amit csak ő akar.
 
A djuice a Coke Clubbal együttműködve nagyszabású pályázatot indít „Légy Te a djuice odösösz szuperproduszere!” címmel. Az odösösz angol audacious szóból ered. A kifejezést olyan emberekre használják, akiknek merészsége, arcátlansága olyan mértékeket ölt, hogy csak egy ilyen furcsa hangzású szóval lehet leírni. A djuice keresi a show business következő nagyágyúját, egy agyament ötlettel, aki azután megszervezheti a Coke Club történetének legnagyobb buliját. A technika és a pénzforrás adott, úgyhogy csak a fantázián múlik, mit lehet kihozni belőle. 
 
A Coke Club minden évben egyedi és megismételhetetlen zenei produkcióval kápráztatja el a nézőközönséget. Külföldi sztárok mellett a hazai DJ élvonal és feltörekvő tehetségek játszanak éjjel és nappal. Rengeteg stílus, tökéletes hangzás, és különleges látvány fogad mindenkit.
 
„Százával, ezrével lehetnek ilyen bulikirályok, akik kitalálnak, összehoznak, megszerveznek, grundolnak bulikat, partykat. Most egy elképesztő jó lehetőséget kapnak arra, hogy bebizonyítsák, ők tudják korosztályukban, tehát 26 alatt, a legjobb bulikat csinálni.” – nyilatkozta Lévai Balázs, a djuice odösösz szuperproduszer zsűrijének elnöke. „Azt kell kitalálni, hogy mi az az alapötlet, amire rápakolva a részleteket az egész összeáll egy homogén, erős koncepcióvá, hogy aztán minél több embert hozzon be. A Coke Club Magyarország legnívósabb, legjobb adottságokkal rendelkező szabadtéri klubja, eleve ott a Balaton, ott van egy 10-szer 10 négyzetméteres hatalmas színpad, kivetítőkkel, LED falakkal, profi hang és fénytechnikával, ezenkívül a tér közepén van egy DJ pult. Egy napig a Tied lehet a klub, a Te bulid valósulhat ott meg. A pályázók 3 millió forintból gazdálkodhatnak, de ne felejtsük el, a pénz csak az egyik oldala, a kreativitás legalább ennyire lényeges. Ez nem egy szalagavató buli lesz, ahol a bécsi keringő után lesz egy kis tánci tánci program. Itt többezer embert be kell hozni, meg kell mozgatni, ehhez mérten kell bulit kitalálni!”
 
A pályázati adatlap a www.cokeclub.hu oldalról tölthető le. Az oldalra minta pályázati anyagok is felkerültek, azokat érdemes elolvasni, hogy a zsűri szempontjait is jobban megismerjék a pályázók. A pályamunkákat 2010. június 30-ig várják a producer@djuiceteam.hu címre. A zsűrivel való személyes konzultációra is lehetőség van. A zsűri elnöke, Lévai Balázs már június 10-én délután 6-tól az U26 djuice clubshopban a Neo FM Ezeröcsi című műsorán belül szívesen ad tanácsot és átbeszéli az ötleteket a vállalkozó kedvűekkel.
 
Az 5 főből álló erős szakmai vonalat képviselő zsűri: Lévai Balázs zsűrielnök, Tóth Tibor zenekar manager-zenei producer (Kispál, Quimby, Péterfy Bori stb. és Roots and Routes) és Bóna Márk zenei program felelős (Sziget), a Coke Club részéről Szende Attila, valamint a djuice vezetője Biró Balázs 2010. július 8-ig választja ki a győztest. A győztes pályázó elnyeri a jogot, hogy megrendezhesse a Coke Club utolsó hetének legnagyobb buliját: a teljes színpadi felszerelés és a Coke Club személyzete is a győztes pályázó rendelkezésére áll, az ezen felül felmerülő igények kielégítésére pedig bruttó 3 millió forint áll a rendelkezésre. 

 

Translate »