Oldal kiválasztása

Jade Raymond – Újabb Splinter Cell játék készül

Jade Raymond – Újabb Splinter Cell játék készül

A Splinter Cell-sorozat folytatódik a Conviction után is, ám ezúttal az Assassin’s Creed producere, a rendkívül csinos vonásokkal megáldott, Jade Raymond is a fejlesztői fedélzeten lesz.

Az újabb Splinter Cell cím mögött egy frissen alapított, torontói stúdió fog állni, melynek személyzetét, Jade Raymond a montreáli kemény magból verbuválta össze. Jade a Gamasutra-nak nyilatkozva mesélt a projektről, mialatt megtudhattuk, hogy az említett csapatok vele együtt költöztek el az új városba, megalkotni a UbiSoft lopakodós franchise-ának következő iterációját.

 

A bájos hölgyemény azt is elárulta, hogy nem valami pöttömnyi produkciókon dolgoznak majd az új felállásban, hanem tripla A kategóriás anyagokat szeretnének az asztalra csapni. A montreáli csapat által létrehozott technológiákra épülő, vadonatúj Splinter Cell epizód mellett a torontói team egy másik meghatározó címen is dolgozni fog, ám ennek kiléte még szuper titkos információ. Izgalmasan hangzik a dolog, főkent, hogy a Toronto Studio személyzete tíz év alatt a tervek szerint akár 800 fősre duzzadhat.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »