Oldal kiválasztása

Alan Wake – Ingyen DLC a külföldieknek, itthon olcsóbb limited edition

Alan Wake – Ingyen DLC a külföldieknek, itthon olcsóbb limited edition

Egy tegnap megjelent kommüniké szerint az Alan Wake első letölthető tartalma teljesen ingyen és bérmentve lesz beszerezhető a legtöbb országban, a korong mellé ugyanis kapunk egy token kódot, amivel majd letölthetjük a DLC-t. Itthon viszont olcsóbban szerezhetjük be a kód nélküli limited editiont.

Már csak két hét, és végre megérkezik a Remedy öt éve készülő új produktuma, az Alan Wake, mely a premiert követően DLC-k formájában egészül majd ki. A redmondiak tegnap kiadott közleménye szerint az első ilyen jellegű kiegészítés teljesen ingyenes lesz, ugyanis a játék doboza a korong mellett egy token kódot rejtő kártyát is tartalmazni fog, amivel az Xbox LIVE-on keresztül ingyen szerezhetjük majd be az első bővítmény.

 

Sajnos a hazai fapados és limitált kiadványokból ez a kódkártya hiányozni fog, mivel nem vagyunk LIVE ország, így viszont olcsóbban juthattok hozzá a játékhoz, a DLC-ket pedig MS pontok vásárlásával tudjátok majd beszerezni, nem hivatalos úton. Az előrendelési akció részleteiről és az Alan Wake pontos árszabásáról erre kaptok bővebb tájékoztatást.

 

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »