Oldal kiválasztása

Splinter Cell: Conviction – Nyitóbuli

Splinter Cell: Conviction – Nyitóbuli

Április 16-án, azaz most pénteken egy fantasztikus Splinter Cell: Conviction premierbulira invitál a játék hazai forgalmazója, az AN-TEC Kft.

A Ubisoft játékok hivatalos hazai forgalmazója, az AN-TEC Kft. ismét szeretne meginvitálni mindenkit a méltán híres Splinter Cell sorozat legújabb epizódjának premier napján tartott bulijára. Az eseménynek a Rubin Rendezvényhajó ad otthont mely az estén állóhajóként köt ki a Jászai Mari téren, tehát a be- és kiszállás folyamatos és zavartalan lesz. A játék a helyszínen számos Xbox 360 konzolon és ASUS gamer laptopon kipróbálható lesz akár 3D-ben is az Nvidia 3D Vision segítségével.

 

Programok:

 

·         Előadások, játék bemutató

·         Krav-Maga bemutató – Sam Fisher harcművészetéről Tóbiás Mátyás, a magyarországi Krav-Maga egyik vezető oktatója tart bemutatót társaival

·         SCC verseny értékes SCC és Ubisoft nyereményekért

·         Medikit utánpótlás nővérkéinktől

·         Ingyen és szinte ingyen italok

·         Rengeteg nyeremény

·         Afterparty : DJ Cilu / Lips karaoke

 

Az este a legújabb részről fog szólni, a helyszínen a sorozat régebbi epizódjai is mind megvásárolhatók lesznek PC-re illetve Xbox 360-ra (Double Agent), ahogy a Conviction is normál illetve gyűjtői kiadásban Xbox 360-ra.

 

Akik regisztrálnak a Facebook eseményre, vagy a játék hivatalos magyarországi oldalán,  érkezéskor exkluzív SCC ajándékot vehetnek át. A leggyorsabbak egy Pre-Order Pack, a többiek pedig egy értékes fegyver büszke tulajdonosai lehetnek.

 

A belépés természetesen ingyenes!

 

Végezetül lessétek meg a hivatalos nyitóbuli legújabb promóciós videóját,ami szintén minden fontos részletet tartalmaz.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »