Oldal kiválasztása

Halo: Combat Evolved Anniversary – PC-re is ellátogat?

Halo: Combat Evolved Anniversary – PC-re is ellátogat?
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Matthew Karch, a Halo: Combat Evolved Anniversary-t készítő Saber Interactive fejese az EDGE-nek nyilatkozva elmondta, nem lenne meglepve, ha PC-re is elkészülne a jubileumi HD-s Halo változat.

A TimeShiftet is jegyző Saber Interactive feje, Matthew Karch az interjúban elmondta, a Halo: Combat Evolved Anniversary PC-s átirata ugyan nem mostanában fog a boltokba kerülni, de nem lenne meglepve, ha a jelenleg Xbox 360 exkluzív remake valamikor asztali gépekre is ellátogatna.

 

Karch az interjúban elmondta, az egyik fő ok, amiért a  Microsoft úgy döntött, hogy velük akarnak dolgoznni, mert erős technológia áll mögöttük, így nagyszerű megvalósításra képes a fejlesztőbrigád. A csapat vezetője úgy véli, ahogy egyre többet dolgoznak együtt a 343 Industries embereivel, egyre több lehetőséget fedeznek fel magukban, és a játékban.

 

A Halo: Combat Evolved Anniversary a HD-re felhúzott grafika mellett hét klasszikus többjátékos térképet és online kooperatív opciót is ígér. A remake az első rész tizedik születésnapján, november tizenötödikén fog megjelenni, dobozos formában, kizárólag Xbox 360-ra

Translate »