Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Cliff Bleszinski – Két új játékot jelentünk be

FRISSÍTVE: Cliff Bleszinski – Két új játékot jelentünk be
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hétfőn este érdemes lesz velünk tartani, Cliff Bleszinski, az EPIC vezető dizájnere ugyanis nem egy, hanem összesen két új játékot fog leleplezni a Jimmy Fallon’s Late Night Showban.

Cliff Bleszinski, az EPIC dizájnere eredetileg tegnap mutatta volna be a Jimmy Fallon’s Late Night Showban a stúdió új játékát, de akkor még úgy tudtuk, mindössze egyetlen címről, feltehetőleg a héten már több hírrel is jelentkezett – itt és itt – Gears of War  harmadik részéről lesz csak szó. Tévedtünk!

 

A híres dizájner ma este saját Twitter oldalán jelentette be, hétfőn két új projektet is be fognak mutatni a tévéműsorban, melyek egyike szinte biztos a GoW 3 lesz, a másikról viszont semmit nem tudni. Egy délután megjelent hír szerint az Official Xbox Magazine is bemutat egy titkos EPIC projektet, egy teljesen új shootert, így lehet erre utal a Twitteren tett csirip.

 

Frissítve: 2010.04.10. 09:38:29

 

Közben idő előtt lelepleződött a csapat egyik játéka, a People Can Fly-jal közösen fejlesztett, tavaly év végén már említett Bulletstorm. Az első részleteket, képeket erre találjátok.

Translate »