Oldal kiválasztása

Bulletstorm – Megerősítették az EPIC egyik játékát

Bulletstorm – Megerősítették az EPIC egyik játékát
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jövő héten hétfőn két új címet is bemutat az EPIC, melyek egyike valószínűleg a Gears of War 3 lesz, a másik azonban tegnap késő este hivatalosan is lelepleződött: Készül a Bulletstorm.

Tavaly év végén jelentettük, a két éve az EPIC kötelelékébe tartozó, varsói székhelyű People Can Fly csapata levédette a Bulletstorm címet, amit természetesen az Unreal Engine 3 hajt majd. A Painkiller és a Gears of War PC-s verzióinak készítői azonban ennél többet nem voltak hajlandóak elárulni. Nem véletlenül, ugyanis tegnap késő este hivatalosan, igaz, idő előtt, de bemutatkozott a játék.

 

Az első részletek a Game Informer következő számában fognak megjelenni, a neves magazin azonban a megrendelők számára már elkezdte kiszórni az új számot, így a hétfői megjelenés előtt lepleződött le a 2011-ben bemutatkozó, vadonatúj People Can Fly és EPIC produkció, ami egy futurisztikus shooter lesz.

 

A játék története a 26. századikban játszódik majd, ahol a galaxis egyik legismertebb és legdoimánsabb csoportjának, a Confederation of Planets egyik tagjaként csöppenünk a történésekbe. Főhősünk, Grayson Hunt, a csapat egyik legjobb katonája, így nem meglepő, hogy a Serrano tábornok irányítása alá tartozó csapat vezetőjeként minket bíznak meg egy speciális küldetéssel, melyben egy olyan férfit kell kiiktatnunk, aki állítólag több ártatlan haláláért is felelős. A dolgok azonban balul sülnek el, a titkos elit csapat, a Dead Echo küldetése nem sikerül, főhősünk pedig teljesen megváltozik. Tíz évvel később már csak egy lepukkant, alkoholista űrkalózként tengeti mindennapjait, egyetlen legjobb barátjával, egy kiborggal, Ishi Sato-val az oldalán. Épp a galaxis barangoljuk, amikor véletlenül belebotlunk korábbi generálisunk, Serrano hajójába. Utunk során aztán kéz a kézben haladunk Stygia felé, ahol a játék első húsz perce játszódik majd – ez lesz a játék prológusa. Itt derül ki elsőként majd Graysonról, hogy nem való politikusnak, beszédei ugyanis nem túl szalonképesek.

 

A játék a Gears of Warral szemben belső nézetes lövölde lesz, mégpedig online komponenssel megfejelve, de egyelőre nem tudni, hogy ez most kooperatív módot takar online módban, vagy multiplayer módot. A fegyverek forgatása mellett speciális képességekkel is rendelkezni fogunk, lesz ugyanis egy "manipulációs és pszichózissal kapcsolatos oldala" Huntnak.

 

A Bulletstorm valamikor 2011-ben fog bemutatkozni, PC, X360 és PS3 platformokon, ha pedig érdekelnek az első képek, akkor kattanjon ide, és lesd meg a Game Informerben látottakat, mert egy egészen ütős látványvilágot kapott a játék, melyben ismét egy szteroidtól duzzadó hős rúgja szét az ellenfelek hátsóját.

Translate »