Oldal kiválasztása

Alan Wake – Elindult az előrendelési akció

Alan Wake – Elindult az előrendelési akció
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jó hír az Alan Wake-re várakozóknak, hogy a Microsoft és néhány hazai, hivatalos viszonteladó beindította az előrendelési akciót. Részletekért fáradj beljebb.

Azok a játékosok, akik a hivatalos Xbox 360 viszonteladóknál adják le előrendelési igényüket, a megjelenés napján a megrendelt Alan Wake szoftver mellé ajándékba megkapják a Too Human című Xbox 360 játék egy példányát is*! Az ajánlat érvényes, mind a standard mind a limitált kiadású szoftvert előrendelő vásárlók számára. A standard változat ajánlott fogyasztói ára 12990 forint, a limitált kiadásé 14990 forint.

 

A korlátozott számban elérhető könyvformájú „Limited Edition” a játékon felül tartalmaz egy illusztrált könyvet, extra anyagokat tartalmazó bónuszlemezt és a játék zenéjét egy különálló CD-n. A legnagyobb hazai szakbolthálozat üzleteiben (576 KByte) az előrendelők a standard és a ”Limited Edition” kiadást egyaránt 12990 Forintért rendelhetik elő, sőt a bolti átvétel esetén az ajándék Too Human szoftver mellé egy Alan Wake posztert is kaphatnak!

Translate »