Oldal kiválasztása

Star Wars: The Old Republic – Az EA legdrágább vállalkozása

Star Wars: The Old Republic – Az EA legdrágább vállalkozása

Eric Brown, az EA költségvetési ügyekben kompetens embere a Wedbush pénzügyi konferencián jelentette be, a Star Wars: The Old Republic az Electronic Arts eddigi legdrágább játéka lesz.

Azt már régóta tudjuk, hogy a BioWare legújabb, jövőre datált MMO-ja, a Star Wars: The Old Republic megszámlálhatatlan tartalommal bír majd, az viszont csak most derült ki, hogy ez lesz az Electronic Arts történetének eddigi legdrágább vállalkozása, a csapat ugyanis az átlagos 30 millió dollárnál is többet költ az Old Republic-ra. Ha figyelembe veszzük, hogy 2004-ben a World of Warcraft közel 100 millió dollárból tudott elrajtolni, akkor érthető a magas büdzsé.

 

Közben a Holonet is frissült, még pedig a játék legújabb meglátogatható planétájával, a Belsavis-szal, mely a galaxis "szemetét" összegyűjtő börtönbolygóként lesz jelen. A planétán mászkálva lecsúszott Sith és mandaloriani harcosokba botlunk, ráadásul az időjárás se lesz kegyes hozzánk. A mostoha körülmények ellenére rengeteg felfedezésre váró kaland vár majd ránk.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »