Oldal kiválasztása

GDC 2010 – Formula 1 2010 – Szeptemberi premier

GDC 2010 – Formula 1 2010 – Szeptemberi premier

Kódiék végre kibökték, hogy mikor is szándékozzák kizavarni a műhelyükből az idei Formula 1-es játékadaptációt, amely immáron több platformon érkezik, köszönhetően a jogok tulajdonos cseréjének.

A megcélzott időszak ez év szeptembere, érkezett a bejelentés a Codemasterstől a mai napon. A hivatalos versenyjáték minden szükséges, aktuális licenszet a magáénak tud, így ismét a volán mögött köszönthetjük a nagy visszatérőt, Michael Schumachert, az összes istállót, autót és pályát is. Az időjárási kondíciók dinamikus változásaiért és az autók realisztikus töréséért a DIRT 2-ben is szolgálatot teljesítő EGO Engine felel majd, ami bizony sok jót és szépet sejtet.

 

A játékmódok számát tekintve is lesz pár darab a Career módtól a Championshipen át a Time Trialig minden, és ne feledkezzünk meg a multiról sem. A Codemasters Studios Birmingham játéka PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon is begördül, most már azt is tudjuk, hogy szeptember magasságában. Az első direct feedes képeket a galériában lelitek meg, irány, Surány…, helyett a képtárunk.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »