Oldal kiválasztása

Tervek a God Of War III után

Tervek a God Of War III után

Mint az már köztudott, a God Of War III csupán egy trilógia végére tesz csak pontot, az egész sorozatéra nem, sugallta több ízben is a franchise-ért felelős csapat. Merre tovább? Még ők sem tudják.

Bár minden jel arra mutat, hogy a God Of War-sorozat folytatódni fog, egyelőre nem biztos, hogy a csapat következő projektjeként teszi. Az Industry Gamersnek nyilatkozó senior producer, Steve Caterson még nem tudja, hogy a God Of War III után merre tovább. Azt persze megemlíti, hogy jó eséllyel gyűrűzik majd tovább a mitológiai kaland, szívesen visszatérnek majd hozzá, ha úgy alakul a helyzet, de szavaiból ítélve nem azonnali hatállyal vágnak bele.

 

Steve Caterson három évet töltött el a harmadik epizód fejlesztésével és összesen hét esztendőt áldozott a sorozatra, az életéből közben ideje sem nagyon akadt más játékok kipróbálására, csupán a Dead Space elé sikerült letelepednie a közelmúltban. A God Of War III sorra gyűjti a magas tesztelői pontszámokat, a csapat fejében pedig már körvonalazódhat az újabb projekt. A team szíve szerint csinálna már valami újat is, de a franchise-on szintén nagy kedvvel mesterkedne tovább.

Translate »