Oldal kiválasztása

THQ – Jönnek a folytatások

THQ – Jönnek a folytatások
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nyereséggel zárta az elmúlt negyedévet, a tegnap tartott beszámolóból pedig az is kiderült, hogy több jól teljesítő produkció is folytatást kap.

Az októbertől decemberig tartó időszakot magába foglaló aktuális negyedévet sikeresen, nyereséggel zárta a THQ, ugyanis 27 milliós profitot könyvelhetett el a kiadó. Ez a 2008-as esztendő hasonló időszakához képest hatalmas javulás, ugyanis akkor még veszteségről számolhatott be a THQ vezérigazgatója, Brian Farrell. A kiadó vezére elárulta, a jövőben még inkább az X360 és PS3 platformokra fognak összpontosítani, terveik szerint évente két-három komolyabb, kifejezetten a hardcore réteget megcélzó játékot készítenek majd a két konzolra.

 

A befeketetőknek szóló beszámoló során a jövőt illetően is elhangoztak érdekességek, így kiderült, hogy több franchise is új folytatást kap. Az áprilisban kezdődő 2011-es üzleti esztendőben egy új Red Faction, illetve UFC játék érkezik, míg a 2012-es üzleti esztendőben a Warhammer: Space Marine, a Saint’s Row 3, valamint az 1,2 millió példányban fogyott  Darksiders megjelenése lesz várható.

Hozzászólások

Translate »