Oldal kiválasztása

Jack Tretton – Messze még a PlayStation 4

Jack Tretton – Messze még a PlayStation 4

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a konzolgenerációk nagyjából 5-6 évenként adják át egymásnak a stafétát, így többen már az új nemzedék felől érdeklődnek a játéknagyhatalmaknál.

Tegnap a Nintendo színeiben Cammie Dunaway jelezte a világnak, hogy ő bizony korainak tartaná a Wii utódjának piacra dobását, így a következő generációs gépük még biztosan váratni fog magára. Bár a Sony zászlóshajója fiatalabb a Nintendo-énál, többekben merült fel a kérdés, hogy vajon mikorra készülhet el a PlayStation 4. Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment America-tól egy interjúban elmondta, hogy a PlayStation 3-mal is eddig csupán a felszínt kapirgálták meg, egyrészről még csak három esztendős a gépezet, másrészről pedig továbbra is rengeteg a kiahasználatlan potenciál benne.

 

 

A kérdés persze az, hogy mennyire sürgeti majd meg a PlayStation-ök következő generációjának érkezését a konkurencia, esetünkben leginkább a Microsoft. Ez a nemzedék a kora ellenére még igen-igen stabil lábakon ácsorog, valamennyi platform elemében van, üzletileg és teljesítményben egyaránt, nem is beszélve az olyan, élettartamot kitolni képes, megjelenés előtt álló perifériákról, mint az Arc, a Natal és a Vitality Sensor.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »