A kiadóóriás vezére, Bobby Kotick a tegnapi negyedéves konferencián nagyvonalakban ismertette az idei esztendőben biztosan megjelenő játékaik listáját.

A felsorolt címek gyakorlatilag semmi újdonsággal nem szolgálnak, hiszen a két éves ciklusban készülő Call of Duty évek óta minden évben jelentkezik egy résszel, Tony Hawk nagyot bukott új játékáról, a RIDE-ról, pedig január óta tudjuk, hogy a Robomodo közreműködésével már készül a folytatás. Idén kapunk egy új Guitar Hero-t, valamint egy vadonatúj Pókember adaptációt is, illetve több mint egy évtized után most  először fordul elő, hogy a Blizzard egy évben két játékkal is jelentkezik: World of Warcraft: Cataclysm és a StarCraft 2. Ezen kívül érkezik egy True Crime és Bakugan is.

 

Érdekesség, hogy a listán nem szerepelnek olyan korábban már bejelentett címek, mint a márciusban bétateszttel jelentkező Blur, az év elején bejelentett DJ Hero 2, a sokat halasztott, időmanipulálással operáló Singularity, a régóta ígért új James Bond játék vagy a nemrég bemutatott, a Transformers mozifilmektől független War for Cybertron. Ezen kívül két eddig be nem jelentett címről is pletykálnak, de ezekről se esett szó.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás