Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Lost Planet 2 – Világszerte május közepén

FRISSÍTVE: Lost Planet 2 – Világszerte május közepén

A Capcom hivatalos közleményben vetett végett a Lost Planet 2 megjelenése körül kialakult találgatásoknak. A japánok által közzé tett kommüniké szerint a világ minden pontján május közepén érkezik a folytatás.

A ma közzé tett hivatalos bejelentésig úgy hittük már áprilisban kézbe vehetjük a Lost Planet második részét, azonban a Capcom ma mindent tisztázott, és hivatalosan is megerősítette, hogy a világ minden pontján egyszerre, május 18-án fog megjelenni a Lost Planet 2. A leleplezés szerint PlayStation 3-ra és X360-ra érkezik az új epizód, ami kissé ellentmond a múltkori hírünknek, miszerint az amerikai korosztálybesorolásért felelőes ESRB PC-re is megjelölte a játékot. A Capcom azóta se erősítette meg az asztali gépekre szánt átirat létét, így nem kizárt, hogy a konzolos verziók után érkezik csak a portolt verzió.

 

 

Frissítve: 2010.01.26. 17:35:16

 

Időközben a Capcom azt is bejelentette, hogy a május 18-án megjelenő Lost Planet folytatásban helyet szorított magának a szereplők között a Gears of War részekből ismert Marcus Fenix és Dominic Santiago. A két vendégszereplő az X360-as verzióban kap majd lehetőséget, feltehetőleg csakis játszható karakterek formájában, és valószínűleg egy letölthető verzióban lesznek elérhetőek.

Translate »