Oldal kiválasztása

Mass Effect – Nem kizárt a mozifilm

Mass Effect – Nem kizárt a mozifilm

Casey Hudson, a második rész direktora az MTV-nek adott interjúban mesélt a Mass Effect jövőjéről, és ekkor került szóba, hogy nem kizárt, hogy élőszereplős mozi formájában is látható lesz Shepard és kompániája.

Hudson állítása szerint több stúdió is érdeklődik a franchise iránt, így nem kizárt, hogy valamikor a jövőben a Mass Effect egy filmadaptáció keretein belül is bemutatja a Normandy legénységének kalandját. A második rész direktora nem árulta el, pontosan kik érdeklődnek Hollywoodból, de azt megosztotta az MTV munkatársával, hogy a BioWare-nek nem az a célja, hogy plusz egy rókabőrt húzzanak le a témáról, és csak úgy legyen egy mozifilm is a témában. A kanadai csapat célja, hogy egy remekbe szabott, ütős sci-fi készüljön a játékról. Ezért jelenleg csak a lehetőségeiket mérik fel, és csak akkor hoznak döntést a stúdiónál, ha úgy vélik, hogy a lehető legjobb kezekbe kerülne a projekt.

 

A Mass Effect 2 január 29-én jelenik meg PC-re és X360-ra, mi pedig holnap egy rövid beszámolóban osztjuk meg Veletek eddigi tapasztalatainkat, ami egy kis ráhangolás lesz a kivesézős tesztre, amit PC-n követ el kollégánk.

Translate »