Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Mass Effect 2 – Már az első napon jön a DLC?

FRISSÍTVE: Mass Effect 2 – Már az első napon jön a DLC?

Az egyik norvég magazin, a DagBladet információi szerint már a Mass Effect 2 megjelenése utáni napon megérkezhet az első letölthető tartalom, aminek részletei is ismertek.

A Mass Effect 2 megjelenéséig már nem kell sokat aludnunk, és a norvég DagBladet informátorai szerint az első letölthető tartalomra se kell majd sokat várnunk. A magazin szerint ugyanis a játék megjelenését követő napon már megérkezhet az első DLC, de legalábbis "nagyon hamar" kézhez kapjuk a pakkot, aminek már tartalma is ismert. Az oldalról eltávolították a részleteket, a Joystiq-on azonban még olvasható, hogy az első csomag feltehetően a szokásos új páncél, új fegyver felhozatal mellett egy vadonatúj planétát és egy új társat, egy korosodó fejvadászt, Zaeed Messanit is tartalmazni fogja. Hogy az új csapattag, miként épül be a történetbe, egyelőre nem tudni. Érdekesség, hogy a norvégok szerint a DLC-t a Dragon Age: Origins-ban már alkalmazott in-game bolton kereszül szerezhetjük majd be, ami a Mass Effect 2-ben a "Cerberus Network" névre hallgat majd. A lenti képen Zaeed Messani látható.

 

 

Frissítve: 2010.01.16. 15:28:38

 

A BioWare saját Twitter oldalán csiripelte el, hogy az első DLC hivatalos információit és részleteit, valamikor a jövő hét folyamán fogják majd bejelenteni. Annyit azonban megerősített a csapat, a hírben említett csomag valóban a nulladik napon érkezik és teljesen ingyenes lesz.

Translate »