Oldal kiválasztása

Mass Effect 2 – Készül a regény

Mass Effect 2 – Készül a regény
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Mass Effect második részének előzményeit elmesélő és bemutató regény készül Drew Karpyshyn, az első két Mass Effect regény írójának tollából. A könyv július közepén kerül boltokba.

A Mass Effect január végén polcokra felmászó második része se kerülheti el végzetét, így Mass Effect: Retribution címmel a folytatás előzményeit bemutató regény érkezik – jelentette be a BioWare. A 337 oldalas könyvet ugyanaz a Drew Karpyshyn vetette papírra, akinek az első két részt, a Revelationt és az Acensiont is köszönhetjük.

 

A regény történetének középpontjában az az Illusive Man áll, aki a titkos kommandós csoport, a Cerberus elnökeként megpróbálja felfedezni a Reaperek, a szerves élet kiirtására törekedő gépek titkait. Ehhez egy olyan projektet indít el, melynek célja, hogy a Reaper technológiát emberekbe ültetve emberi kiborgokat hozzanak létre. Megfelelő alanynak egy Paul Grayson nevű, ex-Cerberus ügynök jöhet szóba, aki lánya életének megmentéséért kész volt elárulni a szervezetet. Az árulót elkapják, és elkezdik rajta a kísérleteket…

 

A Mass Effect: Retribution július 27-én fog megjelenni, de a türelmetlenebbek már előrendelhetik az Amazon oldalán keresztül, potom nyolc dollárért cserébe.

Translate »