Oldal kiválasztása

Dragon Age: Origins – Márciusban jön az első kiegészítő

Dragon Age: Origins – Márciusban jön az első kiegészítő
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az előző esztendő utolsó napján jelentettük, hogy a Dragon Age: Origins az idei esztendőben megkapja első hivatalos kiegészítőjét, azonban a hivatalos bejelentésre csak ma került sor.

A pár napja közzé tett információk tehát igaznak bizonyultak és Dragon Age: Origins – Awakening címmel valóban érkezik a tavalyi esztendő legjobb szerepjátékának első, dobozos kiegészítője, ami valamikor márciusban támadja be a boltok polcait.

 

Az expanzió rengeteg plusz élménnyel és játékórával egészíti majd ki az alapjáték kalandjait. Az Awakening története közvetlenül az Dragon Age vége után veszi majd kezdetét és egy új helyszínt, Amaranthinet ismerhetjük majd meg. Lehetőségünk lesz új hősökkel neki vágni a  több órás felfedezésnek, de a kitolt szintkorlátnak köszönhetően akár régebbi hőseinket is importálhatjuk majd. Számos új ellenfelekkel is szembe kell néznünk, úgy mint az Inferno Golem és a Spectral Dragon. Az első képeket a játék galériájában tudjátok megtekinteni, míg a 15 órás játékélményt kínáló expanziót március tizenhatodikától tessék keresni a boltokban,  PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokra.

Translate »