Oldal kiválasztása

Készül az új Resistance, Killzone és InFamous

Készül az új Resistance, Killzone és InFamous
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A PlayStation: The Official Magazine januári számában olvasható, hogy a Sony az idei E3-on több komolyabb bejelentéssel készül. A magazin állítása szerint készül a Resistance 3, a Killzone 3 és az InFamous 2.

Az egyik pletyka alapját a God of War III képzi, a magazin ugyanis úgy tudja, a játék márciusi megjelenésekor a Sony egy limitált kiadványú PlayStation 3 Slimmel is előrukkol. A lap szerint 90 százalék, hogy érkezik a speciális kiadású konzol is, aminek technikai részletei egyelőre nem ismertek, így nem tudni, hogy mivel is nyújt majd többet a Kratos-szal díszített PlayStation 3.

 

A PlayStation: The Official Magazine emellett állítja, a Sony az idei E3-on több nagyágyúja folytatását is leleplezi majd az eseményen, így a japánok bejelentik a Resistance 3-at, a Killzone 3-at, illetve az InFamous 2-öt. A rossz hír, hogy a magazin információi szerint ezek egyike se jelenik meg már idén, így leghamarabb 2011-ben érkezhet bármelyik folytatás.

 

Végezetül egy rövid adalék: Állítólag 85 százalék az esélye, hogy a tavalyi E3-on bemutatott Metal Gear: Rising idén meg fog jelenni, ami Kojima munkatempóját ismerve azért nem vehető készpénznek. Az új MGS játék idén karácsonykor jelenhet meg.

Translate »