Oldal kiválasztása

Saját Final Fantasy játékot akar a UbiSoft

Saját Final Fantasy játékot akar a UbiSoft
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Alain Corre, a UbiSoft európai, közép-keleti és ázsiai területeinek vezetője az Assassin’s Creed 2 japán premierje kapcsán nyilatkozta, a jövőben szeretnének egy olyan RPG-t, ami hasonló minőséget képvisel, mint a Final Fantasy.

A UbiSoft világszínvonalú kiadóként és stúdióként vonult be a történelem könyvekbe, az viszont be kell ismerni, hogy a francia óriás idáig belső nézetes, sport, akció és stratégiai játékok terén alkotott maradandót, saját szerepjátékot egyelőre nem igen tudott felmutatni. Alain Corre, a UbiSoft európai, közép-keleti és ázsiai területeinek vezetője pont ennek aprópóján nyilatkozta az Assassin’s Creed 2 japán premierjén, hogy ha lehetőségük adódik, akkor megalkotják saját Final Fantasy játékukat.

 

Corre úgy nyilatkozott, a jövőben az a stúdió célja, hogy ha lehetőségük lesz összeállítani egy fantasztikus csapatot, esetleg egy tehetséges gárdára teszik majd rá a mancsukat, akkor mindenképpen fejlesztenének egy olyan RPG-t, ami nem csak az európai és amerikai piac igényeit elégíteni ki, hanem a köztudottan finnyás japán rajongók elvárásainak is megfelelne és olyan minőséget képviselne, mint a Final Fantasy széria.

Translate »