Oldal kiválasztása

Év végi összegzés – B.Ú.É.K. 2010

Év végi összegzés – B.Ú.É.K. 2010

Elrepült hát az idei esztendő is! Gyorsabban, mint szerettük vagy vártuk volna! Az év utolsó napján összegzünk, elemzünk és sok jót kívánunk 2010-re!

Az év utolsó napján mi mást tehetne az ember, mint számot ad idei teljesítményéről, összegez, elemez, így hát mi se maradhatunk ki a szórásból, és némi háttérinfókkal megfejelve, a jövő évi terveket megszellőztetve búcsúzunk ettől az évtől.

 

Az idei esztendőben is termékenynek bizonyult csapatunk, ugyanis 2009-ben összesen 3407 hírt olvashattatok nálunk, ami átlagosan napi 9,33 hírt jelent, a galériát pedig 498 alkalommal frissítettük. Bár mindkét adat némi visszaesést mutat az előző évhez képest, csapatunk mégis maradéktalanul beszámolt az év fontosabb és érdekesebb hírértékű eseményeiről, nagyszabású játékkiállításairól.

 

Az oldal élete több fronton is változáson esett át idén, egyrészt csp egyéb teendői miatt az év második felétől már nem tudott munkákat vállalni, viszont visszatért hozzánk korábbi munkatársunk Futuretro, akivel reményeink szerint ezúttal egy tartalmas és sikerekben gazdag korszak veszi majd kezdetét. Emellett szélesítettük platformpalettánkat is, így a korábbi PlayStation 3, PC, X360 szentháromság mellé csatlakozott a PlayStation Portable és Nintendo Wii is, így a jövőben igyekszünk a casual réteg igényeit is lefedeni. 2009-ben a nyereményjátékok terén is hatalmas lépést tettünk előre, ugyanis az év jelentős részében a hazai cégekkel és forgalmazókkal igyekeztünk elmélyíteni kapcsolatunkat és úgy gondoljuk, ha ez nem is maradéktalanul teljesült, de jó úton haladunk. Az év utolsó felévben, az iskolakezdéssel egyidőben gyakorlatilag egészen december közepéig minden héten felkínáltunk valamit, és reméljük, hogy ez 2010-ben se lesz másként.

 

És mire számíthattok 2010-ben? Természetesen még több és tartalmasabb hírre, cikkre, előzetesre és filmkritikára, még több értékes nyereményjátékra. Mindemellett szerkesztőségünk egy újabb évnyi tapasztalattal a háta mögött 2010-ben még inkább arra törekszik majd, hogy egy profi, hiteles lap képét mutassa, így ennek jegyében telik majd az új év. Hogy ez pontosan miben merül majd ki és mit takar? Nem akarunk ígérgetni, így legyen minden meglepetés. Tervek, ötletek, elképzelések vannak, már csak végig kell küzdeni magunkat azon az úton, ami ránk vár. Reméljük, hogy 2010-ben is hűségesek lesztek az oldalhoz, kitartotok mellettünk és reméljük, hogy hasonlóan kellemes perceket tudunk majd okozni minden kedves olvasónknak! Végezetül egyetlen teendőm maradt:

 

Szerkesztőségünk minden tagja nevében szeretnék sikerekben, boldogságban gazdag boldog új esztendőt kívánni minden kedves, hűséges olvasóknak!

Translate »