A Capcom tiszta vizet öntött a pohárba, és egy hivatalos sajtólevél keretén belül minden fontos részletet elárult a Resident Evil 5: Alternative Edition, és annak dobozos verziójáról, a Gold Editionről.

Tegnap már beszámoltunk a Resident Evil 5: Alternative Edition legfrissebb részleteiről, azonban a sok-sok félhivatalos információ után a Capcom úgy döntött, hivatalos kommünikét ad ki, melyben a jövőre megjelenő csomag, és annak dobozos verziójának minden részletéről lerántja a leplet.

 

Azt már jó ideje tudjuk, hogy Resident Evil 5: Alternative Edition címmel X360-ra és PlayStation 3-ra is letölthető formában, több, különálló csomagként lesznek elérhetők az újdonságok, azonban ma az is kiderült, hogy akik a dobozos verziót részesítik előnyben, azoknak se kell lemondaniuk az extrákról. A Capcom Resident Evil 5: Gold Edition címen ugyanis forgalomba hoz egy verziót, mely az ötödik rész mellett az összes új tartalmat is magában foglalja majd. Európában március 12-én debütál a csomag, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon egyaránt. A két verzió között mindössze annyi lesz a különbség, hogy a PS3-as verzió a Blu-Ray adta nagyobb tárhelynek köszönhetően mindent tartalmazni fog a korongon, míg az X360-as verzió esetében az alapjáték mellé kapunk majd egy kódot, amivel letölthetővé válnak a plusz tartalmak.

 

Az újdonság között találjuk majd a A Lost in Nightmares-t, ami a sokat emlegetett Spencer-birtokon fog játszódni, ahol Chris-szel és Jillel lesznek kalandjaink. Emellett lesz két új kosztümcsomag – képek a galériában -, valamint egy új karakterekkel bővített Mercenaries játékmód, a The Mercenaries Reunion, illetve egy másik epizód, mely egyes források szerint a Desperate Escape nevet viseli.

 

A letölthető extrák nem egyidőben fognak debütálni, ezek pontos dátumát alant tekinthetitek meg, platformokra lebontva:

 

Xbox 360

Lost in Nightmares – február 17.
Costume Pack 1 – február 17.
Desperate Escape – március 3.
Costume Pack 2 – március 3.

PlayStation 3

Lost in Nightmares – február 18.
Costume Pack 1 – február 18.
Desperate Escape – március 4.
Costume Pack 2 – március 4. 

 

Frissítve: 2009.11.20. 22:26:54

 

Megérkezett a Lost in Nightmares bemutatkozó videója. Íme:

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás