Oldal kiválasztása

Epic Mickey – Mégsem Nintendo Wii exkluzív?

Epic Mickey – Mégsem Nintendo Wii exkluzív?

Tegnap még mindenki azt hitte, Nintendo Wii exkluzív lesz a hó végén hivatalosan is bemutatkozó Epic Mickey, azonban ma délutánra kiderült, közel sem biztos az exkluzivitás.

Tegnap számoltunk be róla, hogy a Game Informer hamarosan megjelenő aktuális számában mutatkozik be hivatalosan a Warren Spector vezette Junction Point és a Disney Interactive új játéka, az Epic Mickey, aminek létezése óta Wii exkluzivitásról csicseregnek a madarak. Az amerikai magazin tegnap közzé tett teaser képe is ezt erősítette, de ma reggelre eltűnt az exkluzív Wii felirat, így megindultak a találgatások.

 

Vajon mégiscsak multiplatform cím lesz a steampunk világban kalandozó Mickey egér kalandja? Erre minden esély megvan, ugyanis a Disney-hez közel álló egyik forrás szerint pont azért esett a csapat választása a Wii-re, mert a főhős készlettárát többek között ecsetek, cerúzák, radír és egyéb festésre alkalmas eszközök alkotják majd. Ezek használata pedig a Wii kontrollerével a legegyszerűbb és leglátványosabb. Ezen kívül a játék a felfedezésről, a kalandról és a fejtörőkről szól majd, így számos kirakóst kell majd megfejtenie a játékosoknak.

 

Viszont az idei E3-on a két konkurens, a Microsoft és a Sony is bejelentette mozgásérzékelős kontrollerét, így nem kizárt, hogy a Wii logó eltűnése nem véletlen. Október 28-án hivatalosan is fény derül mindenre.

Translate »