Oldal kiválasztása

Dead to Rights: Retribution – Gameplay trailer

Dead to Rights: Retribution – Gameplay trailer
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Namco régi üdvöskéje, a Dead to Rights a Volatile Games gondozásában egy modern köntösbe ágyazott új epizóddal tér vissza. Lássuk, mi mindenben lesz más a Dead to Rights: Retribution, mint elődjei.

A PlayStation 2 és az Xbox korszakában, az évezred első felében dobta piacra a Namco Bandai a Dead to Rights-ot, mely a Max Payne által bevezetett bullet time hullámot próbálta meglovagolni, kevés sikerrel. 2005-ben folytatást kapott a játék, de ez se úgy sült el, ahogy a japánok várták, így több mint négy éves hallgatás következett, hogy idén év végén egy teljesen megújuló, új alapokra építkező részt kapjunk.

 

 

 

Ezúttal nem egy folytatást, vagy egy előzményeket elmesélő epizóddal tér vissza Jack Slate, hanem egy teljesen új alapokra, minden téren megújuló alkotásban láthatjuk viszont Grant City őrét. A tiszta lappal indító rebootból például olyan apróságokra derül majd fény, mint Slate és hűséges társa, Shadow egymásra találásának és partnerekké válásának története. A játékban ügyesen kombinálják majd a fegyveres összecsapásokat és a közel harci elemeket, amiket puszta kézzel vívunk meg, így egyfajta "hibrid harcrendszerrel" lesz dolgunk.

Translate »