Oldal kiválasztása

Epic Mickey – Első képek és infók

Epic Mickey – Első képek és infók
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ma este került sor a Disney és Warren Spector korábbi titokzatos projektjének, az Epic Mickey-nek a leleplezésére. Sok-sok érdekes információ, és pár új állókép is érkezett Londonból.

A Game Informer magazin exkluzív anyaga után a Disney Interactive és a Junction Point Studios ma este Londonban mutatta be hivatalosan Warren Spector új, Nintendo Wii-exkluzív játékát, az Epic Mickey-t. A bejelentés után pár friss, ropogós állókép jelent meg, illetve a játék történetének, játékmechanikájának részletei is ismertté váltak.

 

Az Epic Mickey történetének helyszínéül egy Yen Sid nevű varázsló által kreált különös univerzum szolgál majd, ahova a Disney elfelejtett, nyugdíjba vonult karakterei, valamint Oswald, a Szerencsés Nyúl és gyermekei is élnek. Mickey érdekes körülmények között felfedezi Yen Sid mágikus szigetének térképét és véletlenül Cartoon Wasteland birodalmába csöppen, ahova Oswaldot is magábal rántja. Főhősünknek nem lehet más célja, mint kitalálni hogyan juthat ki ebből a gonosz szülte világból, és hogyan tehetné szebbé a nem túl idillikus környezetet.

 

A játékmenet a Wii adta lehetőségekkel élve lehetővé teszi majd, hogy ecsetünkkel újraformáljuk, szebbé és színesebbé varázsoljuk környezetünket. Csak képzeletünk szabhat majd határt a festésnek, ráadásul minden egyes remekmű kihatással lesz a történetre, a többi karakterrel való kapcsolatunkra és persze Mickey későbbi képességeire is.

 

Az Epic Mickey alapvetően egy RPG elemekkel tarkított kalandjáték, amiben bármit átfesthetünk, rajzolhatunk. Például ha egy könyvespolcon repkedő könyvei akadályozzák továbbjutásunkat, akkor nemes egyszerűséggel csak le kell radíroznunk a szárnyakat, és máris haladhatunk tovább.

Hozzászólások

Translate »