Oldal kiválasztása

JÁTÉKOK.hu nyereményjáték

JÁTÉKOK.hu nyereményjáték
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Szerkesztőségünk az őszi játéközönt kihasználva rengeteg játékra tette rá a mancsát, így a következő két hétben igen komoly címeket sorsolunk ki, melyek megnyeréséhez nem kell mást tennetek, csak regisztrálni és helyesen válaszolni a feltett kérdésekre.

Kisebb hallgatás után ismét nyereményözönnel térünk vissza, ugyanis szerkesztőségünk áthidalva a logisztikai problémákat számos kiváló, mostanában megjelent játékra tette rá a mancsát, így a következő és azt követő két hétben jobbnál jobb címeket fogunk majd kisorsolni azok között, akik részt vesznek nyereményjátékainkban.

 

A mostani fordulóban a BSC Kft. jóvoltából három darab, PlayStation 3-as Guitar Hero 5-öt, egy darab, szintén PlayStation 3-as Wolfensteint, a SevenM jóvoltából egy magyar feliratos, PC-s Armed Assault 2-öt sorsolunk ki, míg az ÜberKonzol közreműködésével választható, hogy egy X360-as vagy egy PlayStation 3-as Batman: Arkham Asylumot visztek haza.

 

Ehhez mit kell tenni? Ha regisztrált felhasználók vagytok, akkor a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani és helyesen válaszolni a feltett, nagyon egyszerű kérdésekre, ha pedig csak most vagytok itt először, akkor előzetesen regisztrálni, majd az előbb említett műveletet végrehajtani.

 

A nyereményjáték 2009. szeptember 20-án veszi kezdetét és 2009. október 4-én zárjuk le a sorsolást. A nyerteseket e-mailben értesítjük, nyereményeiket pedig postai úton vehetik majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége, a BSC. Kft., az ÜberKonzol és a SevenM.

 

Nyerteseink:

atoskalo – ARMA II
Vyper HU – Batman: Arkham Asylum
Beyond.the.Grave – Wolfenstein
spun – Guitar Hero 5
mathe – Guitar Hero 5
kichi – Guitar Hero 5

 

Nyereményükhöz gratulálunk!

Translate »