Oldal kiválasztása

BlizzCon – 2010-ben jön az új WoW és az SC II

BlizzCon – 2010-ben jön az új WoW és az SC II

Mike Morhaime, a Blizzard CEO-ja, Geoff Keighly és Kate Hunter párosnak adott interjúban árulta el, hogy a kaliforniai csapat jövőre két játékot szeretne piacra dobni.

Ez a két produktum pedig a ma este bejelentett vadonatúj World of Warcraft kiegészítő, a Cataclysm, mely rengeteg újdonsággal, többek között két játszható fajjal, a Wordennel és a goblinokkal erősíti Azeroth világát, illetve régi-új világok térnek vissza, valamint számos vadonatúj kihívás segít majd minket a szintlépésben, aminek határát ezúttal 85-ben maimalizálta a csapat. 

 

A másik jövőre debütáló alkotás a StarCraft második része lesz, pontosabban annak első epizódja, hiszen mint ismeretes, a játék három különböző részre szabdalt verzióban jelentkezik, melyek mindegyike a három játszható faj külön történetét meséli el, amik mégis együttesen alkotnak majd egy egységes sztorit.

 

És hogy mi lesz a Diablo harmadik részével, aminek ma este majdan játszható negyedik karakterosztályát is leleplezték? Minden bizonnyal annak megjelenése csak 2011-ben lesz esedékes, addig viszont kapunk két nagyon várós játékot, illetve még idén egy StarCraft II bétatesztet.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »