Oldal kiválasztása

Drágul az Xbox 360 Arcade

Drágul az Xbox 360 Arcade
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Több brit áruházlánc is megerősítette azon korábbi pletykákat, miszerint az X360 termékcsalád fapados verziója, az X360 Arcade a jövőben drágább árcédulákat kap.

Amíg a Microsoft az X360 Pro, vagyis a 60 GB-os kiszerelések készleteinek teljes kiürítésén dolgozik, hogy annak helyét egy olcsóbb X360 Elite vegye át, addig a redmondiak egy ügyes húzással eközben megemelik a fapados Arcade árát, amit a legnagyobb brit áruházláncak többsége hivatalosan is megerősített.

 

Jelenleg a legolcsóbb pakk 129 fontos áron kapható, vszont a szigetországban szeptember elsejétől ez az ár 30 fontot emelkedik, és már csak 159 fontos áron lehet hozzájutni a legkisebb X360-hoz. Mindezek mellett a Microsoft kiveszi a csomagokból az eddig mindig jelenlévő az öt ajándék Xbox Live Arcade játékot, továbbá a kiegészítők ára is emelkedni fog. Az egész hátterében a brit valuta gyengélkedése állhat, de egyesek szerint a Microsoft ezzel szeretné ösztönözni a vásárlókat, hogy inkább az Elite-t válasszák, bár ha megengedtek egy személyes véleményt, a cégnek teljesen mindegy, melyik pakk eladásából dől a lé.

Hozzászólások

Translate »