Oldal kiválasztása

Indul a World of Tanks 10. évfordulós ünnepségsorozata

Indul a World of Tanks 10. évfordulós ünnepségsorozata
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A parancsnokokat világszerte immár egy évtizede szórakoztató Wargaming örömmel jelenti be, hogy a 10. évforduló alkalmából szervezett hivatalos ünnepségsorozat kezdetét veszi. A négy hónapon át tartó ünneplés meglepetések egész sorát tartogatja a játékosok számára, többek között izgalmas tematikus eseményeket, nosztalgikus élményeket és új küldetéseket. Az ünnepségsorozat egy nagyszabású eseménnyel zárul augusztusban.

A World of Tanks 10 éves fennállása alatt több ezer funkciót tett elérhetővé, több száz eseményt szervezett, 11 nemzettel és 600 harci járművel gazdagította a játékélményt, és világszerte több mint 160 millió regisztrált játékos bizalmát nyerte el. Az összetartó közösség lelkes támogatásának köszöngetően a játék többféle elismerésben is részesült, ilyen például a 4 Golden Joystick-díj vagy az egyidejűleg a legtöbb bejelentkezett játékost számláló MMO-szervernek járó Guiness-rekord.

Április 22-i kezdettel a Wargaming öt tematikus fejezetből álló izgalmas eseménysorozat elindításával szeretné meghálálni a játékosok támogatását. Ezek a fejezetek kifejezetten a játék történetének azon mérföldköveit elevenítik fel, amelyek különösen nagy hatást gyakoroltak a parancsnokokra.

Az első fejezet április 22. és május 18. között lesz elérhető.

Translate »