Oldal kiválasztása

Szerkesztőségi blog indult

Szerkesztőségi blog indult
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A cím kicsit ferdít, mert egyelőre egyszemélyes webnaplóról van szó, de megfelelő érdeklődés után minden bizonnyal további fejlesztéseket eszközöl szerkesztőségünk a kísérleti jellegű próbálkozáson.

Egyelőre szerény személyem az, aki ha teheti, akkor érdekesebbnél érdekesebb, leginkább a személyemet érdeklő és érintő témákat boncolgatja majd a blogon. A próbálkozás abszolút kísérleti jellegű, egyelőre a WordPress szolgálja a motort és a szükséges hátteret, de ha minden jól megy, akkor ahogy időnk engedi teljesen egyedivé varázsoljuk a webnaplót, amit akár az oldalba is beépítünk a jövőben.

 

Témáját tekintve érdekességekről, filmekről, zenéről, nagyvilágról és persze a játékokról esik majd szó. A blogon olyan jellegű kritikák, vélemények is megjelennek, amiket honlaponkunk bizonyosok okokból kifolyólag nem tudunk publikálni. Első ilyen komolyabb írásunk kapásból három film rövid ismertetője – Knowing, A szabadság útjai, The Hurt Locker. Ha kíváncsi vagy, tegyél egy próbát és hagyd ott "kéznyomod", azaz tessék bőszen kommentelni!

Hozzászólások

Translate »