Oldal kiválasztása

Sony hírek a nagyvilágból

Sony hírek a nagyvilágból

Az elmúlt napokban több, a Sony-t érintő hírmorzsa látott napvilágot, amit most egy csokorba gyűjtöttünk Nektek, a könnyebb áttekinthetőség érdekében. Tessék mazsolázni!

Idén először rendezik meg a Gamescomot, Európa legnagyobb videójátékos rendezvényét, mely a régi elődöt, a lipcsei Games Conventiont váltja majd fel. Az idei rendezvényen jelenlegi információink szerint a három nagy óriás közül egyedül csak a Sony tart majd konferenciát, viszont az igencsak hosszúnak és tartalmasnak ígérkezik, ugyanis a japán csapat közel három órás prezentációval kedveskedik majd az egybegyűlteknek. Az első Gamescom augusztus tizenkilencedike és huszonharmadika között kerül megrendezésre Kölnben és a Sony a nulladik napon, este 18.00-tól egészen 21.00-ig tart majd előadást.

 

A minap kiderült, a Sony PS Eye névre hallgató kamerája is képes arcfelismerésre. A nagy hírt az idei Develop rendezvényen jelentette be a Sony Computer Entertainment Europe fejlesztőiből és kutatóiból álló csoport, akik elmondták, a kamera képes a fej helyzetetét, irányát, az arc tulajdonosának nemét, korát, valamint a mosolygást is felismerni. Ezen kívül képes az arc különböző részeit, vagyis a szemet, az orrot, az ajkakat, stb. is detektálni

 

Végezetül pedig ismét előkerült a PlayStation 3 módosított, ráncfelvarrott verziója, mint pletyka. Ezúttal az IGN podcastjában esik szó a masináról, aminek létezését egyértelművé tették a beszélgetésben résztvevők. A beszélgetés a következő volt:

– Mert nekünk tényleg van egy.
– Igen, de ez…
– Igen, de ez titok.
– Bocsi, nem kellett volna ezt mondanom, ugye?
– Kivághatjuk. David ki tudja vágni.
– 45 perc, OK.

 

Hogy aztán ebből mi igaz, azt persze jó darabig nem tudjuk meg, legalábbis az augusztusi Gamescomig szinte biztosan nem.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »