Oldal kiválasztása

Kiszivárgott infók és képek az új Tomb Raiderből

Kiszivárgott infók és képek az új Tomb Raiderből
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az EIDOS korábban már jelezte, megújítja egyik sikersorozatát, a Tomb Raidert, mely elméletileg 2010-ben térne vissza egy vadiúj epizóddal. Az első koncepciók és információk állítólag most ki is szivárogtak.

Az első koncepció rajzokat és kiszivárgott információkat a Fourplayercoop, melyek egyértelműen az EIDOS korábban bejelentett PC-re, X360-ra és PS3-ra készülő, minden téren megújuló Tomb Raider játékára utalnak.  A belső forrásokból származó információk szerint az új epizód egy teljes reboot lesz, így az általunk irányított Lara Croft  fiatal és tapasztalatlan. Állítólag teljesen megújul a harcrendszer, amiben egyéb eszközök használata mellett az egy az egy elleni párbajok is kiemelt szerephez jutnak. Az új Tomb Raider a megszokottól eltérően egy teljesen nyitott világban játszódik, amit szabadon bejárhatunk. A helyszín állítólag egy sziget lesz, ahova egy hatalmas vihar következtében kerülünk.

 

Egyelőre mindezt tessék pletykaként kezelni, de ismert tény, hogy az EIDOS sose tud sokáig titkot tartani, a Crystal Dynamics épp felvételt hirdet AAA franchise új részének fejlesztésére, Toby Gard, a Tomb Raider sorozat megálmodója pedig épp egy design csapatot vezet, akik egy eddig be nem jelentett játékon dolgoznak.

 

Translate »