Oldal kiválasztása

Rage – Exkluzív részletek a következő GI magazinban

Rage – Exkluzív részletek a következő GI magazinban
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Game Informer augusztusi számának borítóján az id Software várva várt játéka, a Rage domborít, így hamarosan friss, ropogós információk látnak napvilágot az új játékról.

Mindenki tudja, hogy egy hatalmas aszteroida tart planétánk felé, a többség mégis csak remélni tudja, hogy nem találja telibe bolygónkat a hatalmas monstrum. Sajnos az előzetes számítások megcáfolják azon tézisünket, minket semmi sem pusztíthat el, így hát miután kiderül, hogy veszélyben a Föld, az emberiség vezetőit, tudósait és mindenkit, aki egy későbbi élet beindításához szükséges lehet, egy biztonságos mély földalatti bunkerbe menekítenek. A hatalmas világkatasztrófához vezető robbanás után a világ vezetőinek egyetlen célja maradt: Újraépíteni mindent, amiért valaha érdemes volt élni.

 

Az aszteroida becsapódását követően gyakorlatilag a Föld felszínének jelentős része elpusztult és ezzel egyidőben valószínűleg az élet legapróbb formája is megszűnt létezni ezeken a területeken. A maroknyi túlélők végül sikeresen menekítették ki a robbanást követően a bunkerben menedéket találó embereket, így megkezdődhetet a Föld újbóli benépesítése, a gazdaság beindítása és egy egységes közösség kovácsolása. Amikor végre sikerült megvetnünk újból a lábunkat korábban szebb napokat is megélt otthont adó bolygónkon, akkor hirtelen rá kellett eszmélnünk a szomorú tényre, miszerint nem vagyunk egyedül. A kihalt sivatagokat génmanipulált mutánsok járják, akik következő áldozatokra vadászva barangolnak a semmibe, mindezt gyűlölettel és pusztítás vággyával a szívükben.

 

A két évvel ezelőtt bemutatott, id Tech5-tel hajtott poszt-apokaliptikus produkció az egyik legnevesebb játékmagazin, a Game Informer augusztusi számának a fókuszában áll majd, így számos új állókép, illetve rengeteg, a játékmenethez köthető információ lát majd napvilágot.

Hozzászólások

Translate »