Oldal kiválasztása

E3 2009 – Activison érdekességek

E3 2009 – Activison érdekességek
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mike Griffith, az Activison CEO-ja és Bobby Kotick, a cég elnöke egy előzetes sajtótájékoztatót tartott az E3-on, ahol számos érdekességet osztott meg az egybegyűltekkel.

Izgalmas és mozgalmas lesz a következő esztendő is az Activison-Blizzard számára, ugyanis a kiadó 2010-ben több franchise-t is feltámaszt, így olyan neves produkciók kapnak folytatást, mint a James Bond, Tony Hawk, Spider-Man, Transformers és Shrek játékra. Utóbbi esetében minden bizonnyal egy negyedik mozifilmet is kapunk majd.

 

A Call of Duty sorozat átlépte a 35 milliós álomhatárt, amiből közel 11 millió koronggal vette ki a részét a World at War. Ezt a fantasztikus eredményt a Treyarch alkotása alig hat hónap alatt érte el. A Modern Warfare még mindig órási népszerűségnek örvend, így a játék megjelenése után másfél évvel se kényszerült árcsökkentésre az Activison, vagyis még mindig teljes áron kínálják a produkciót. Griffith azt is elárulta, hogy a Modern Warfare 2 előrendelései már most rekordokat döntöget, így a november 10-ei premier után minden bizonnyal a szórakoztató ipar egyik legnagyobb premierjének lehetünk majd szemtanúi.

Hozzászólások

Translate »