Az Electronic Arts idén először vesz részt a Sziget Fesztiválon. Az EA a HP-val közös sátrában várja különböző programokkal és játékos bajnokságokkal a látogatókat. A programok között FIFA Interaktív Focibajnokság, Need for Speed kupa és Sims-képmás alkotó verseny is lesz. Idén az Electronic Arts (EA), a világ legnagyobb interaktív játékszoftver gyártó vállalata is csatlakozik a Sziget 2006-hoz. Az EA közös sátrat állít a HP-val, ahol mindkét technológiai guru saját profiljának megfelelő izgalmas programokkal és játékokkal várja a játszani szerető szigetlakókat, nemre és korra való tekintet nélkül.

Nem kell lemondanod kedvenc játékaidról a Sziget kedvéért! Az EA 20 terminállal vár minden nap 12 és 24 óra között a Pop Színpad mellett felállított sátorban, ahol felidézheted a nemrégiben véget ért FIFA világbajnokság nagy pillanatait a FIFA 2006 World Cup játékkal, saját családot alapíthatsz, végigkísérve életüket a The Sims 2 életszimulációs játék segítségével, sőt próbára teheted reflexeidet és ügyességedet az óriási népszerűségnek örvendő Need for Speed Most Wanted autós játék utcai csatáiban is!

És ez még nem minden: az EA e három játékhoz kapcsolódóan különböző játékos versenyekre is invitálja a Sziget játékkedvelő látogatóit, amelyek győztesei értékes EA ajándékokban részesülnek. Nevezz az EA Játékvilág – HP Fotóvilág sátorban az EA izgalmas megmérettetéseire! Találd ki csapatod taktikáját és nyerd meg Te a Foci VB-t a FIFA Interaktív Focibajnokságon, légy te a leggyorsabb és a legmerészebb a Need for Speed Most Wanted kupán, és éldd ki kreativitásodat megalkotva virtuális önmagadat a Simek világában!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás