Oldal kiválasztása

E3 2009 – Friss részletek Kojima új játékáról

E3 2009 – Friss részletek Kojima új játékáról
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Kojima új játékának teaser honlapján újabb kép, illetve képek láttak napvilágot. Ezen kívül egyre biztosabbá válnak a játék majdani célplatformjai is.

A hét elején egyértelműen biztossá vált, hogy Hideo Kojima nem vág bele semmi új projektbe, inkább tovább meséli, szövi a Metal Gear Solid történéseit. A még mindig cím nélküli, és még mindig nem hivatalos alkotás hivatalos teaser honlapja ma délelőtt újabb friss fotókkal lepett meg minket, melyen minden bizonnyal Raiden látható, de egyes források szerint akár lehet Sunny, csak idősebb kivitelben. Mindenesetre különös, hogy ha rákattintunk a fotóra, akkor előbukkan egy maszkos figura, akiről viszont semmit nem tudni egyelőre. Egyre több rejtély, válaszok pedig nincsenek.

 

Az viszont már biztosra vehető, hogy az új Metal Gear Solid játék PlayStation 3 mellett a Sony marokkonzoljára, PlayStation Portable-re is kapható lesz. Ezen tényt erősíti, hogy a Famitsu legújabb számának borítója, valamint az SCEA munkatársának, John Kollernek azon kijelentése, miszerint az új, ráncfelvarrott PSP-re többek között ezen alkotás is elérhető lesz.

 

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »