Oldal kiválasztása

E3 2009 – Bemutatkozik a The Grinder

E3 2009 – Bemutatkozik a The Grinder
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A tegnapi Gladiator A.D. után leleplezte második készülő Nintendo Wii alkotását is a High Voltage csapata. A The Grinder egy kooperatív mókára kihegyezett alvilági túrának ígérkezik.

A maihoz hasonlóan tegnap is az IGN leplezte le a The Conduit fejlesztőinek legújabb Nintendo Wii exkluzív játékát, így egy, a fejlesztőkkel készült interjú keretén belül szivárogtak ki az első információk a Gladiator A.D.-ről, illetve a most megerősített The Grinderről.

 

A játék egy keményvonalas FPS produkció lesz, mely a Left 4 Dead által kitaposott ösvényre lépve egy négyfős kooperatív móddal is rendelkezni fog. Ezen kívül további hasonlóság, hogy eme alkotás is egy akció-horror produktum, melyben alvilági hordák, vámpírok, vérfarkasok ellen kell szembeszállnia a csapat négy tagjának, Hectornak, Doc-nak, AJ-nek, és Mikonak. Karaktereink és fegyvereink fejleszthetők lesznek, a játék pedig egyszerre akár több tucat ellenfelet is képes lesz megmozgatni, ami egy Wii játék esetében nem kis teljesítmény.

 

A The Grinder megjelenése még odébb van, a tervek szerint csak jövő év végén kerülhet fel a polcokra. Első képek az IGN galériájában, további infók várhatóan az E3-on.

Translate »