Oldal kiválasztása

X360 címmel tér vissza Tomonobu Itagaki

X360 címmel tér vissza Tomonobu Itagaki
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A 1UP-nak adott interjúban a Ninja Gaiden sorozat atyja, Tomonobu Itagaki elárulta, hogy hamarosan új csapatával egy X360-ra készülő címmel tér vissza.

A Team Ninja korábbi főnöke a csapattól való távozása óta nem hallatott magáról. Az eltelt idő alatt új gárdát verbúvált maga köré, akikkel a most készült interjú alapján egy teljesen új játékon dolgozik, mely kizárólag X360-ra lesz majd elérhető. A Tokyo Viking néven futó gárda tagjai között gyakorlatilag a Ninja Gaiden II-öt hegesztő főbb munkatársak mindegyikét megtaláljuk, továbbá a Virtua Fighter 5 karaktertervezője is csatlakozott a csapathoz. Az elmúlt egy esztendőben saját grafikus motorjuk hegesztésével töltötték az időt a srácok, amit a tervezett X360 exkluzív alkotásuk megmozgatásánál fognak majd felhasználni.

 

Itagaki az idei E3-on is tiszteletét teszi, de a készülő projektből semmit nem óhajt bemutatni a csapattal, eléggé korai stádiumban van még a fejlesztés. Ellenben az idei Tokyo Game Show-n már elcsíphetünk majd képkockákat.

Translate »