Oldal kiválasztása

E3 2009 – Devil May Cry 5, Gears of War 3, új Metal Gear és Lips?

E3 2009 – Devil May Cry 5, Gears of War 3, új Metal Gear és Lips?
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ahogy közeledik az idei E3, úgy látnak napvilágot az érdekesebbnél érdekesebb pletykák. Az expón állítólag olyan bejelentésekre számíthatunk, mint az új Devil May Cry, Gears of War, vagy a Lips folytatása.

A GameFork értesülései szerint az idei Microsoft konferencia többek között olyan meglepetésekkel szolgálhat, mint a korábban is pletykált mozgásérzékelős irányító, ami állítólag Xbox Fluid néven kerül leleplezésre, de új nyalánkságok lesznek láthatók a Splinter Cell: Conviction, Halo: ODST, Alan Wake játékokból, illetve a magazin a régóta várt és még mindig találgatás tárgyát képző új Kojima játékról is tudni véli, hogy a következő Metal Gear lesz. Ha utóbbi mégse lenne igaz, akkor pedig egy Kojima által hegesztett X360 exkluzív címről lehet majd szó.

 

A The Royalty Network szerint a Lips is terítékre kerülhet az expón, ahol a sok-sok DLC helyett egy új rész bejelentésére készül majd a Microsoft. A Sony SingStarja ellen harcba küldött karaoke játék új része Lips Uno névre hallgathat és állítólag Timberland: The Way I Are című dalával népszerűsítik majd.

 

A Capcom házatájáról is érkeztek érdekességek és bár jó ideje tudjuk, hogy két új játékot jelent be a japán gárda, az első pletykák csak most kaptak szárnyra. Egyes híresztelések szerint az egyik produkció a Devil May Cry ötödik része lesz, mely Xbox 360, PlayStation 3 és PC mellett Wii-re is megjelenik és az expón egy bemutatkozó videót is levetít majd a Capcom.

 

Az Epic Games állítólag a Gears of War harmadik részének leleplezésével szeretné felhívni magára a figyelmet, bár erre elég kicsi az esély, hiszen a második epizód tavaly őszi megjelenése nem volt olyan rég.

Translate »