Oldal kiválasztása

Blur – Friss infók, képek és debütáló videó

Blur – Friss infók, képek és debütáló videó
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Project Gotham Racing sorozat megálmodói, a Bizzare Creations maradva a versenyzős zsánerben nemrég bejelentette a Blurt, ami a héten rengeteg érdekességgel szolgált.

Először is megkaptuk a játékból mentett első, hivatalos állóképeket, melyek engem jelenleg erősen emlékeztetnek a Nintendo Wii-re és DS-re készülő Need for Speed: NITRO látványvilágára. Ha megnézitek a debütáló videót, akkor minden bizonnyal ezen észrevételemmel Ti is egyetértetek majd, viszont a koppintás vádjával semmikép nem illethetnénk a játékot, hiszen a Blur egy egészen egyedi ízzel próbál színt vinni a versenyzős stílusba.

 

A fejlesztők ugyanis úgynevezett power-uppokkal vértezik fel a járgányokat, vagyis nem elég arra figyelnünk, hogy az úton tartsuk négykerekűnket, arra is figyelni kell, hogy kitűnő időzítéssel, időnként borsot törjünk ellenfeleink orra alá. Erre szolgálnak majd a különböző power-upok, melyek között találunk majd elektromágneses impulzust, aknát, pajzsot, turbót. A Bizzare ettől függetlenül szeretné, ha a hangsúlyos része a Blurnak a versenyzés lenne, így a különböző segédeszközök használata akkora mértékben nem fogja majd befolyásolni a végső eredmény kimenetelét.

Lehetőségünk lesz olyan nagyvárosokban versenyezni, mint Los Angeles, San Francisco, London, Barcelona, vagy éppen Tokió. Az utcákat olyan licenszelt autókkal róhatjuk, mint Dodge Challenger, Chevrolet Camaro, Nissan 350U, BMW 1. Meglepő módon mindegyik vasszörnyeteg törhető lesz, ami azért elég ritka manapság az ilyen játékokban. Lehetőségünk lesz egy online közösség tagjaként húsz fős versenyeken részt venni, ahol eredményünket, teljesítményünket értékelhetik a többiek. Versenyzői stílusunktól függően különböző speciális kihívásokat teljesíthetünk. A szociális hálózat rögzíteni fogja a játékosok eredményeit, amit mindenki nyomon követhet, így lehetőségünk lesz mindig megdönteni az éppen aktuális rekordokat. A többjátékos módban négy fős osztott képernyős móka, illetve szintén húsz fős küzdelmek várnak majd ránk.

 

A Blur Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra jelenik meg, várhatóan idén ősszel

Translate »