Oldal kiválasztása

Will Wright elhagyja az Electronic Artsot

Will Wright elhagyja az Electronic Artsot
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Több mint tizenkét együtt töltött idő után a Maxis alapítója, a Sims játéksorozat és a Spore megálmodója, Will Wright kilép az Electronic Arts kötelékéből.

Tegnap jelentette Will Wright, hogy több mint tizenkét év után elhagyja a kaliforniai Electronic Arts csapatát és új kihívásokat keres magának. A Sim City, a Sims és a Spore játékokkal hírnévre szert tett úriember elmondása szerint a következő hónapok valamelyikében leplezi le új projektjét, így a Spore utáni hosszabb hallgatás utána hamarosan megint valami innovatív produkció bejelentésére számíthatunk. Wright a távozásakor köszönetet mondott az EA-nak és volt munkatársainak és reméli, hogy a jövőben még lesz alkalma eme kiváló emberekkel valamikor együttdolgoznia.

 

Azonkívül, hogy új játéka bejelentését készíti elő Wright más fronton se hanyagolja a szórakoztatóipart, így jó ideje működő Stupid Fun Club hobbi-projektjéhez tér vissza, amivel az ipar minden területén – film, tv, könyvek, játékok – szeretnének valami vicceset alkotni, bemutatni, és ezekkel megismertetni a kiváncsiskodókat.

Translate »