Oldal kiválasztása

GDC 09: Még több akció a Mass Effect 2-ben

GDC 09: Még több akció a Mass Effect 2-ben
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Greg Zeschuk és Ray Muzyka a GDC-n tartott beszédében újabb részleteket árult el a Mass Effect folytatásáról, igaz, okosabbak így se lettünk.

A BioWare két vezére, Greg Zeschuk és Ray Muzyka is előadást tartott a tegnap végéhez ért San Fransisoban megrendezett Game Developers Conference-en, ahol a két úriember beszédében a 2010 elejére várható Mass Effect 2-ről is mesélt. Ugyan konkrét, érdemi információkra nem derült fény, azért akad egy-két újdonság, ami eddig nem volt ismert.

 

Zeschuk szerint az első epizós egy vérbeli RPG volt, akció elemekkel tarkítva, azonban a folytatás sokkal akciódúsabb, intenzívebb lesz, mint elődje, így az inkább mondható majd egy shooternek, ami RPG-elemeket is felvonultat. Természetesen a felfedezés örömét sem vonják meg tőlünk, továbbra is számos bolygóra látogathatunk el. Azonban az első résztől eltérve minden világ valamit hozzácsap majd a történethez, így apró, de annál érdekesebb adalékokkal gazdagodhatunk, ha minél több planétát látogatunk meg. A BioWare két fejese azt is megjegyezte, hogy semmikép se válljunk meg Mass Effect első részében megejtetett mentéseinktől, továbbá azt is igyekezett megjegyezni, hogy rövidesen több konkrétumot is napvilágra hoznak a játékkal kapcsolatban.

Translate »