Oldal kiválasztása

GDC 09: Alan Wake – A helyzet változatlan

GDC 09: Alan Wake – A helyzet változatlan
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Remedy továbbra sem hajlandó semmi konkrétumot elárulni az Alan Wake-ről. Legalábbis Oskari Häkkinen, a játék fejlesztését vezető munkatárs egy norvég magazinnak adott interjúban jelezte, nincs mondandója a címmel kapcsolatban.

Négy évvel ezelőtt jelentette be a Remedy, hogy PC-re és X360-ra készül legújabb, nagyszabású címük, az Alan Wake. A finn csapat a Max Payne óta nem rukkolt elő semmivel, így kitörő lelkesedéssel fogadtuk az évekkel ezelőtt bejelentést, azonban az északi gárda azóta szinte semmit sem árult el készülő alkotásáról. Kaptunk képeket, videókat, meg néha egy-egy érdekes adalékinfót, de összességében négy éve sötétben tapogatódzunk.

 

Sajnos Oskari Häkkinen, a játék fejlesztését vezető munkatárs sem változtatott ezen a helyzeten. Az úriember a norvég Gamer.no oldalnak adott interjút és mikor az Alan Wake került szóba, akkor nemes egyszerűséggel annyit válaszolt, hogy nincs semmi mondandója a játékkal kapcsolatban. Annyit azért megjegyzett, hogy a játék bizonyos elemeiben hajazni fog a Silent Hillre, így mind a sztori, mind a fejtörők, mind az atmoszféra olyan lesz, mint a Konami ’99-es klasszikusában. Azért gyorsan hozzáfűzte, hogy szörnyek és zombik persze nem lesznek.

 

A teljes interjút ITT éritek el!

Translate »