Oldal kiválasztása

Mass Effect 2 – 2010-ben csak PC-re és X360-ra!

Mass Effect 2 – 2010-ben csak PC-re és X360-ra!

A BioWare hivatalos kommünikében jelentette be, hogy a Mass Effect folytatása 2010-ben lesz kapható és kizárólag PC-re és X360-ra lát majd napvilágot.

Hosszas találgatásokat zárt le a BioWare tegnap éjszaka megjelent sajtólevele, melyben a kanadai cég hivatalosan is megerősítette, hogy 2010-ben kerül fel a polcokra a Normandy legénységének második űrtúrája és a játék kizárólag PC-n és X360-on jelenik majd meg.

 

A sajtólevélből arra is fény derült, hogy a második rész sokkal borúsabb, komorabb lesz, mint elődje. Saren hadseregének, a Gethek leigázásának mámorából még fel se ébredt az emberiség, szinte azonnal egy újabb, sokkal nagyobb veszedelemmel kell majd szembenéznünk. Ray Muzyka BioWare vezérigazgató annyival egészítette ki a rövid információt, hogy a folytatás intenzívebb harcokat, és kibővített fegyverfejlesztési lehetőségeket kínál majd, amivel mindenképpen túl akarják szárnyalni az első rész játékélményét. Egy erőteljes, érzelmileg megindító sztorit szeretne bemutatni a kanadai gárda. Muzyka ígérete szerint a Mass Effect 2 egy felejthetetlen RPG-shooter élmény lesz, amely a játékosokat egy véget nem érő hullámvasútra kalauzolja majd el sokkoló cselekményfordulatokkal, és megkötések nélküli akcióval.

 

A Mass Effect 2 bemutatkozó videóját itt, a legfrissebb állóképet pedig itt leshetitek meg!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »