Oldal kiválasztása

Moziverzum: Teljes Angyalok és Démonok és Transformers 2 előzetesek

Moziverzum: Teljes Angyalok és Démonok és Transformers 2 előzetesek
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Megérkezett Hollywood-ból az Angyalok és Démonok, valamint a Tranformers második részének teljes hosszúságú kedvcsinálója, amik rengeteg új jelenetet tartalmaznak.

Angyalok és Démonok:

 

Robert Langdon visszatér. A 2006-ban bemutatott elsöprő mozisiker, A Da Vinci-kód 570 millió dollár bevételt hozott készítőinek, nem csoda, hogy a stáb újra összeállt: a szerző másik regénye, melyben a tudós egyetemi oktató akcióba lép forgatókönyvvé majd filmmé alakult. Az Angyalok és démonok (Angels and Demons, hazai bemutató: május 13.) forgatása befejeződött, a film kész, és hamarosan a mozikba kerülhet: egy 2:17 perces előzetes az elmúlt napokban került fel az internetre: a kommentárok szerint az alkotók talán felül is múlják előző sikerüket. A győztes csapat nem változott: Dan Brown bestsellerét ismét Ron Howard rendezte, de A Da Vinci-kód megfilmesítésében közreműködő forgatókönyvíró, zeneszerző és operatőr is visszatért, ahogy a főszerepet természetesen ismét Tom Hanks alakítja – csak ők öten már hat Oscar-díjat hoznak a stábba. 

 

Az előző misztikus thriller jó része Párizsban és Franciaországban játszódott; a mostani történetben egy ősi, titkos társaság, az illuminátusok rendje aktivizálódik újra, hogy elpusztítsa a katolikus egyházat, így természetesen Róma és Olaszország a fő helyszín. A stáb ugyan dolgozott Rómában, de a várost (és a város alatti katakombákat) bemutató legfontosabb jeleneteket hollywoodi stúdiókban forgatták: a film kedvéért méretarányosan felépült a teljes Szent Péter tér is. – Végre nyugodtan körülnézhettem a Szent Péter téren, úgy, hogy nem volt hatalmas tömeg, és nem kért senki autogramot – nyilatkozta Tom Hanks, a mű-Rómában folyó forgatás örömeiről.

 

The Taking of Pelham 1 2 3:

 

A nyár egyik meglepetés thrillerje lehet a Denzel Washington és John Travolta nevével fémjelzett mozi, amiben előbbi színész egy metró diszpécsereként ténykedik, míg Travolta egy terroristát alakít.

 

 

Walter Garber – Washington – pocsék napon van túl, azonban mielőtt leadná szolgálatát egy vakmerő terrorakció kellős közepébe csöppen; valakik elrabolnak egy utasokkal teli metrót. A négyfős csapatot Ryder – Travolta – vezeti és az állig felfegyverzet csapat képes bármire, ha nem teljesítik követeléseiket egy órán belül. A tehetetlen szervek helyett Garber veszi kezébe az ügyet, és ha jól belegondolunk, talán valóban ő lehet az egyetlen esély az ügy megoldására, hiszen mint a tenyerét, úgy ismeri a földalatti világot, így könnyen képes lehet túljárni Ryder eszén. De főhősünk, Walter Garber számára mindvégig akad egy rejtvény, amit nem nagyon tud megfejteni: Ha Ryder meg is kapja a követelt pénzt, vajon hogy akar elmenekülni?

 

A filmet június 12-én mutatják be a tengerentúlon!

 

Transformers 2 – Revenge of the Fallen:

 

A film Super Bowl döntőjének szünetében levetített rövid tévéreklámot már rongyosra nézhettük, azonban a 2007-es blockbuster folytatásának első, hivatalos, teljes hosszúságú kedvcsinálója csak tegnap érkezett meg. Hivatalosan a Péntek 13 újrája előtt vetítették a mozik, így ez csak egy kamerás verzió, habár így is nagyon sok minden kivehető. Természetesen amint megérkezik HD-ben a mozgókép, frissítjük hírünket!

Translate »