Oldal kiválasztása

Jön a Dead Rising 2!!

Jön a Dead Rising 2!!
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hivatalosan is megerősítette a Capcom, hogy valóban készül a Dead Rising folytatása. A régóta pletykált zombis akciójáték legutóbb pont hétvégén hallatott magáról.

Pont hétvégén hallatott magáról legutóbb a Dead Rising 2, amikor is egy kiszivárgott – most már tudjuk, hogy a debütáló videó volt az – kedvcsináló egyértelműen arra utalt, hogy a Capcom már javában dolgozik a folytatáson. Végül a japánok beadták a derekukat és tegnap késő este hivatalosan is megerősítették, hogy úton a folytatás, ami az elődtől eltérően, ezúttal multiplatform lesz és X360 mellett PC-re és PlayStation 3-ra is elkészül. Várhatóan még az év utolsó negyedévében elkészül a Dead Rising 2, amit a kanadai Blue Castle Games hegeszt.

 

A folytatás története több évvel az előzményt követően játszódik, a zombik fertőzéséért felelős vírust enm sikerült teljes mértékben megsemmisíteni és gyakorlatilag az Egyesült Államok minden állama fertőzött zónának minősül. A fejlesztők ennek megfelelően egy új helyszínt választottak a folytatáshoz, Las Vegas virtuális képzelt mását, Fortune City-t, ahol egy új főhőst is köszönhetünk majd, ugyanis az első rész akcióhőse, Frank ezúttal nem tér vissza.

 

Hozzászólások

Translate »